Віра Брежнєва без макіяжу показала своє обличчя у всіх деталях

Віра Брежнєва без макіяжу - як Віра Брежнєва виглядає без косметики / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

ЕксВІА Гра сяє та виблискує за будь-яких обставин.

Віра Брежнєва для сцени обирає яскраві, нарочито спокусливі образи. У побуті вона вважає за краще обходитися без декоративної косметики і обирає більш стримані вбрання.

Між тим співачка за будь-яких обставин зберігає свою привабливість і природний магнетизм. Наприклад, нещодавно в її блозі в Instagram з'явилося відео - маленька хроніка останніх тижнів.

У кадрі Брежнєва найчастіше позує без зачіски і макіяжу. На одному з кадрів вона і зовсім показала своє обличчя зблизька, поки наносила тіні для очей з вологим ефектом.

У коментарях шанувальники Віри Брежнєвої відзначають свіжість і привабливість артистки: "Жива, іскриста, надихаюча", "Вічно красива Віра", "Краса Існує Завдяки Таким Жінкам", "Завжди юна" тощо.

Дивіться відео Віри Брежнєвої без макіяжу:

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Віра Брежнєва - останні новини:

Раніше українська співачка Віра Брежнєва вперше відповіла на хейт за роботу і проживання в РФ до війни. Успішну кар'єру в країні-агресорі вона покинула 24 лютого 2022 року.

Також Віра Брежнєва назвала шлюб із Костянтином Меладзе помилкою, яку вона переживала і переосмислювала цілих півтора року, і тепер готова рухатися далі без цього емоційного багажу.

Читайте також:

Новини заразКонтакти