Валентину Легкоступову жорстоко побили перед смертю

Валентина Легкоступова / Youtube

Лікарі виявили численні травми на тілі Валентини Легкоступової.

Російська співачка Валентина Легкоступова перед смертю отримала множинні травми по всьому тілу, які не можна отримати від простого одиничного падіння будинку.

Сім'я Легкоступової тепер підозрює її чоловіка Юрія Фірсова в побитті, пише телеграм-канал Mash і публікує дані про передсмертні пошкодження Легкоступової.

Виявилося, що на Легкоступовій буквально не було живого місця - травми по всьому тілу, а не тільки на голові. Лікарі виявили "закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку тяжкого ступеня, гостру гематому лівої лобової, тім'яної, скроневої і потиличної часток, близько 80 відсотків, гематоми в тім'яній області справа, гематоми тулуба і кінцівок". Діти співачки підозрюють вітчима-Юрія Фірсова. Він провів у шлюбі з Легкоступовою всього 40 днів, і нібито більшу частину вони були в запої.Читати такожПомерла Валентина Легкоступова-причина смерті, біографія і пісні

/ Mash

Юрія Фірсова затримали після смерті співачки, але пізніше відпустили. Фірсов сказав слідчим, що жінка впала, послизнувшись у ванній. Але сім'я не вірить.

"Характер пошкоджень, їх кількість і поширення по всьому тілу вказують на те, що перед смертю вона була жорстоко побита. В результаті одиничного падіння подібні травми отримати не можна", - розповів адвокат дочки Легкоступової Сергій Жорін.

Раніше подруга Легкоступової показала компрометуюче відео з Фірсовим, де він поводиться агресивно.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти