Помер зірка фільму "Врятувати рядового Райана"

Тому Сайзмор / DreamWorks / courtesy Everett, Колаж

Сім'я артиста прийняла непросте рішення відключити його від систем життєзабезпечення.

На 61 році життя помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Врятувати рядового Райана", тому Сайзмор.

За інформацією видання Page Six, напередодні у актора діагностували аневризму головного мозку і він деякий час перебував під апаратами життєзабезпечення.

Сім'я актора прийняла важке рішення відключити його від системи життєзабезпечення, повідомив його представник Чарльз Лаго.

Далі Лаго сказав: «з великим сумом і сумом я повинен повідомити, що 61-річний актор Томас Едвард Сайзмор (»Тома Сайзмора») мирно помер сьогодні уві сні у лікарні Святого Йосифа в Бербанку".

Його брат Пол і його 17-річні сини-близнюки Джейден і Джаггер «були поруч з ним».

Зірка "Врятувати рядового Райана" був госпіталізований в критичному стані після того, як був знайдений без свідомості в своєму будинку в Лос-Анджелесі близько 2 години ночі 18 лютого.

Нагадаємо, раніше українська співачка Джамала розповіла своїм фоловерам у соцмережах про те, як їй стало погано перед концертом у Польщі.

Виявилося, що співачці навіть довелося викликати "швидку", адже вона могла тільки лежати.

Джамала вважає, що причиною різкого погіршення її самопочуття стала їжа в аеропорту. "За 15 хвилин до виходу було ось так. Думала, як зібратися. Зрозуміла, що можу тільки лежати. Було погано. З'їла сніданок вранці в аеропорту", - розповіла Джамала.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти