Українську телеведучу заарештували в Індонезії і запроторили в СІЗО

Українську телеведучу заарештували в Індонезії і запроторили в СІЗО

Телеведуча Ольга Манько від незнання закону на Сумарті попалася місцевим копам під час скоєння злочину за мірками місцевої держави.

Українська телеведуча Ольга Манько під час зйомок шоу "У кого більше?" на Новому каналі потрапила в каталажку за водіння без прав. За одну з її робіт поліції в Індонезії довелося заарештувати Українку, і помістити в мавп'ятник до з'ясування обставин і розслідування.

Як повідомляє сама Ольга Манько, криміналу ніякого не було, але все ж закон Оля порушила. Дівчина вирішила підробити водієм кінного возу, але не знала, що на Суматрі для цього потрібні особливі права, і її ніхто про це не попередив. На права в Україні Манько здала вже давно. Але щоб керувати таким транспортом, потрібно мати іншу ліцензію.

"У поліцію мене забрали за те, що я порушила місцевий закон, сама того не знаючи. Щоб керувати місцевим таксі, потрібні спеціальні водійські права на водіння кінного екіпажу.Читати такожЩурів їдять, як курятину: Українка розкрила секрети в'єтнамської кухні І той водій, з яким я домовлялася, теж нічого мені не сказав. Мене зупинила поліція, запитала, чи є у мене такі права. Звичайно, у мене їх не було, я не громадянка Індонезії, – розповіла ведуча реаліті, яке показує Новий канал.

Домовитися з поліцейськими на місці не вдалося, телеведучу затримали і посадили до з'ясування обставин в місцевий поліцейський відділок. При цьому Манько була приємно здивована, які мавп'ятники в Індонезії.

Ольга Манько / Новий канал

"На Суматрі це невелика кімната без вікон і дверей. Там немає решіток, стіни гіпсокартонні, і вони не дістають до стелі, тому можна встати на стілець і подивитися, що відбувається. Можливо, так і втекти можна. Поліцейські ввічливі, вони класно виконують свої обов'язки. Ми намагалися їм пояснити, що йдуть зйомки, і ми робимо це, щоб показати традиції і колорит країни", – згадала Оля Манько.

Щоб врятувати ведучу " у кого більше?", її чоловік-конкурент Максим Узол зірвався зі своєї роботи. Почувши плач дружини, він помчав виручати її, забувши про гроші і бажання перемогти. Завдяки цьому випуск закінчився з несподіваними результатами.

Нагадаємо, реаліті "У кого більше?" показує Новий канал о 19-00 по понеділках. Також його можна дивитися онлайн на Телепорталі і на Ютубі Нового каналу.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти