"Боягуз і негідник": доктор Мясников висловився про вирок Єфремову

Михайло Єфремов / УНІАН

Російський лікар, головний лікар столичної лікарні Олександр М'ясников перед оголошенням вироку Михайлу Єфремову несподівано розкритикував його.

Головний лікар московської лікарні, який виступає на ТБ, відомий глядачам як "доктор Мясников" припустив, що замість суду, Михайлу Єфремову було б краще померти під час ДТП.

"Мені гірко все це бачити і чути. Все, що там робиться, принизливо спостерігати. Ні в яке каяття Єфремова я не вірю. Він просто не чоловік. Єфремов - боягуз і негідник! - заявив Мясников виданню Вечірня Москва.

У житті буває по-різному, і за словами Мясникова, біду люди повинні зустрічати обличчям, і відповідати за вчинки.

"Він намагався сховатися, постійно брехав. Він заявляв, що нібито нічого не пам'ятає. Я не вірю йому. Єфремов хотів "відмазатися", у нього не вийшло. Тоді він вирішив "признатися" в надії отримати послаблення - раптом суддя зарахує?" - обурено наголосив лікар про Ефремова.

М'ясників з гіркотою констатував, що найкращим для народного артиста було б померти в аварії, яку він влаштував. Лікар припустив, що в цьому випадку від відомого артиста "хоч щось залишилося б - він зберіг би частину своєї гідності". За словами телеведучого, "Михайло Єфремов своєю поведінкою повністю знищив себе".

Нагадаємо, що напередодні оголошення вироку суду Михайло Єфремов припустив , який термін покарання йому призначить суд.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти