Тіна Кароль збиралася завершити кар'єру співачки - відверте зізнання

Тіна Кароль-Скандал / кадр з кліпу

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, чи збиралася відмовитися виступати на сцені.

Народна артистка України Тіна Кароль розповіла, що випуску її альбому Красиво передував період, коли вона готова була здатися, і залишити велику сцену.

В інтерв'ю проекту ЖВЛ Тіна Кароль пояснила, як прийшла до того, що потрібно поміняти репертуар, і яку кардинальну зміну в житті приніс їй новий альбом Красиво.

Тіна Кароль в прямому ефірі шоу Голос країни оголосила про те, що готова його покинути, і залишити своє крісло Юлії Саніній. А до цього вона ще й до останнього готувалася "піти красиво" з музики.

"Коли ти відчуваєш, що тобі нічого сказати, то краще зупинитися і піти красиво. А якщо тобі є що сказати, то почни красиво", – розповіла вона на ЖВЛ.

Співачка сказала, що альбом Красиво - це якраз новий період в її житті, який може поміняти багато.

Читайте такожТіна Кароль посвітила грудьми в одному халатику у зухвалому кліпі Красиво"Це була заповітна мрія. Я рада, що знову пишу, був період, коли я замовляла пісні. Це особиста перемога. Прийшов час, і можливо тільки зараз я відпускаю минуле. Я пішла на ризик і якщо ти маєш менталітет переможця, то цей ризик виведе тебе на новий рівень. Якщо боїшся ризикувати, то ти в програші. Я - зухвала, але вихована", - каже Тіна.

Вона також зізналася, що при створенні пісень спиралася не на думку фанатів, а на своє бачення образу і музики. І як виявилося, багатьом сподобалося щось нове, хоч і залишилися незадоволені.

Співачка зазначила, що велику роль у створенні нового альбому зіграв Аркадій Александров, з яким вони разом створювали образи для репертуару.

Нагадаємо, після фіналу шоу Голос країни на каналі 1+1 пройшла прем'єра пісень Тіни Кароль з її альбому.

У п'ятницю 23 квітня Кароль презентувала кліп красиво, в якому зухвало посвітила грудьми в одному халатику.

Раніше Тіна Кароль випустила кліп Хороший хлопець, де вона всю пісню танцює в масці і чоловічому вбранні.

Пісня скандал вийшла не за планом через непорозуміння з Олею Поляковою і її публічного висловлювання на адресу Тіни Кароль.

Усі випуски шоу Голос країни 11 можна дивитися онлайн на сайті 1+1 video.

Новини заразКонтакти