"Зраджував, і буде зраджувати": Tayanna розповіла, як Ані Лорак відбила її чоловіка

Tayanna / Instagram

Українська співачка Tayanna, яка принципово співає українською мовою, розповіла, як її чоловік пішов до іншої співачці.

Українська співачка Tayanna згадала, як батько її дитини Єгор Гліб пішов до іншої відомої співачки Ані Лорак, яка живе і працює в Росії. Після розлучення з батьком своєї дочки, Ані Лорак та Єгор Гліб живуть разом в Росії.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій.

"Вони і далі продовжують відносини. Вони живуть разом. Він спілкується з сином, а син йому телефонує. Звичайно, рідко тому, що він відвик від нього. Але коли Єгор приїжджає в Київ, ми постійно бачимося і можемо разом пообідати або повечеряти. Це не табу", - сказала співачка.

Катя Осадча порівняла, що і Тетяна і Кароліна співачки - тому, мабуть, Єгор Гліб ласий на артисток, на що Тетяна погодилася, зазначивши, що Лорак - її землячка.

"Він зраджує, і буде зраджувати далі. Тим більше, він переїхав в іншу країну і там йому попалася така ж чернівчанка, як і я", - сказала вона.

Жінки обговорили іронію долі - Ані Лорак не тільки чоловіка Таянни забрала - Решетняк написала один з хітів Кароліни.

"Потрібно з'їхатися разом, і жити однією великою шведською сім'єю", - саркастично зауважила співачка.Читати такожЗовсім гола Tayanna звела з розуму ідеальною фігурою

Вона також додала, що було багато "бруду" і пліток, їй навіть здалося, що людям потрібні тільки "видовища". Таянні розповідали, що її колишній просто проміняв її на більш успішну жінку, і чоловік навіть хотів забрати сина до Москви. Але син співачки не в захваті від нього.

Єгор Гліб пропонував синові поїхати з ним в РФ, щоб познайомитися з Лорак та її донькою Софією.

"Сам каже: "мамо, знаєш, я ж з татом бачуся дуже рідко. Він мені як не тато, він просто мене зробив". І він це розуміє і говорить, що хоче мене берегти і бути зі мною", - сказала співачка.

Tayanna зізналася, що її серце не вільне, і у неї є чоловік, з яким вона випадково познайомилася.

"Моє серце зайняте", - загадково сказала вона.

Tayanna розповіла про роман Ані Лорак та її чоловіка Єгора Гліба:

Нагадаємо, що Ані Лорак час від часу приїжджає в Україну. Наприклад, Лорак прибула в грудні 2019 для зйомок концерту для Інтера.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти