Стюардеса вирвала зуб акторові прямо під час польоту

Сергій Жигунов / Instagram

Російський актор і продюсер Сергій Жигунов зізнався, що під час останнього перельоту стюардеса вміло видалила йому проблемний зуб.

Російський актор Сергій Жигунов похвалився, що йому професійно видалили зуб після нападу гострого болю. За словами актора і продюсера, інцидент трапився під час польоту на на тому самому літаку російського авіаперевізника, якому присвоїли ім'я Костянтина Паустовського.

Свою історію про видалення зуба і фотодоказ Сергій Жигунов показав в Instagram.

"Вчора під час нападу гострого зубного болю Стюардеса Кіра, в минулому стоматолог, надала мені кваліфіковану медичну допомогу - видалила нижню шістку. Відчуваю себе нормально, хочу висловити подяку всьому екіпажу борту "Костянтин Паустовський"", - пише він.

На фото Жигунов з милою пов'язкою на голові і в толстовці дійсно виглядає щасливим. Але шанувальники засумнівалися, що без інструментів цю операцію можна було провести. У підсумку, все списали на жарт, які любить Жигунов.

Сергій Жигунов / Instagram

"Ну.... Це і є вищий пілотаж!!!!", "Це жарт? Як можна видалити корінний зуб в літаку, навіть якщо ти колишній лікар?? А як же інструменти, анестезія?",

"Прямо на борту літака? Чим?", "Жартувати зволите, це", " смішний такий",

"Видаляла, як в дитинстві, - ниточкою за дверну ручку?", "Серйозно? Ух... Поправляйтеся швидше!!!",

Раніше український телеведучий і великий гуморист Володимир Остапчук показав смішне відео з уколами на карантині.

Новини заразКонтакти