"Страшний сон": Кухар зі сльозами на очах розповіла, як війна застала її за кордоном, а діти залишилися вдома

Катерина Кухар підтримує Україну / Instagram

Балерина зі сльозами на очах згадує жахливі дні.

Українська балерина Катерина Кухар розповіла про той день, коли Росія почала війну проти України.

Про це зі сльозами на очах балерина розповіла програмі "Зірковий шлях".
Читати такожУ прозорій сукні і з палаючими очима: прима-балерина Катерина Кухар зачарувала витонченою фігурою

За словами Кухар, на момент початку війни, вона була в Берліні. "Наш ранок 24 години почався о п'ятій ранку з дзвінка няні, яка плакала і говорила, що почалася війна", - ділиться пережитим Кухар. "Я думала, що це були найскладніші дні в нашому житті, як в пеклі, напевно. Коли ти відчуваєш, що нічого не можеш зробити і не розумієш, як допомогти дітям і родичам, і всій Україні. Ось так почалася наша нова історія", - зі сльозами на очах зазначає вона.

За її словами, сина балерини допоміг вивезти кум пари. "Він був з їх сім'єю і ми забрали Тимура з Угорщини. Вони вісім годин йшли пішки, тому що черга з автомобілів була 40 кілометрів", - каже вона.

Також вона каже, що вони в цей же час чекали дочку, яка довго добиралася з нянею "на перекладних".

Вона додає, що зараз її діти перебувають у Франції, а вони на "валізах", оскільки вважають своєю місією боротися за Україну на інформаційно-творчій передовій.

Нагадаємо, Українська прима-балерина Катерина Кухар показала по-весняному свіжий образ на зворушливих знімках. Танцівниця в День Всіх Закоханих показала фото, на якому позує біля верстата, який буквально потопає в квітах. Строкаті букети різних розмірів розставлені по всій кімнаті, куди не кинеш погляд.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти