Стало відомо, як і чому лікують Андрія Данилка

Андрій Данилко / СТБ

В одному з санаторіїв в Україні співробітники пояснили журналістам, що приїжджає лікувати Андрій Данилко.

Український шоумен Андрій Данилко останнім часом в центрі обговорення через "таємничу хворобу", котру лікує багато років. Його представники уточнили, що Данилко упорядковував циркадні ритми, а ось сам артист на цю тему публічно відмовчується, тільки спростовуючи фейки.

Як повідомили в програмі "Викриття" Андрій Данилко поправляє здоров'я в санаторії під Києвом. Журналісти вирішили розпитати там лікарів, як проводить своє лікування продюсер.

Данилко досить часто покращує своє здоров'я в скромному клінічному реабілітаційному санаторії "Жовтень" в Конча-Заспі.

На кадрах, які показують журналісти, здається, що ремонт в санаторії був ще за радянських часів, так як все тут просякнуте духом тих часів.

Лікарі пояснили, що зазвичай Андрій Данилко прибуває після зимових турів проходити курс оздоровлення.

"В останній раз був рік тому, завжди зупиняється в 714 номері - це його номер, він залишив там тренажер свій. Щодня масаж, квантова терапія, лікувальна гімнастика, клізмові процедури і проводиться дюбаж. Програма включає в себе дієту - безбілкова, безсольова", - розповіла лікар.Читати такожАндрій Данилко приховує хворобу і лікується у зарубіжних фахівців

Ціни за 5 - денний відпочинок з харчуванням та лікуванням варіюються - 9-13 тисяч гривень.

Також лікар розповіла, що Данилко проходить прочищення печінки і жовчного - дюбаж. Крім того, харчування в санаторії також дієтичне: "Безілкова, безсолева дієта - це раз. Потім все в фіточаї даємо, до їжі одні, після прийому - інші. Весь день фіточаї для чищення печінки і нирок".

Лікарі кажуть, що прокидатися о 6 ранку артисту просто, а заснути - складно. Йому давали настоянки, седативні засоби , масажі - все, що сприяє налаштуванню режиму дня.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка була створена в 1992 році, хоч ідея виникла ще в 1989. Спочатку це був просто комічний персонаж. Потім Андрій Данилко навчив Сердючку співати і навіть почав зніматися у фільмах.

Андрій Данилко придумав Вєрці Сердючці маму Інну Адольфівну Сердюк, яку грає актриса Інна Білокінь.

У 2007 році Вєрка Сердючка отримала 2 місце на Євробаченні від України. На рахунку Сердючки - 11 альбомів, близько двох десятків фільмів і участь у різноманітних шоу.

До 2020 року Андрій Данилко був суддею і тренером шоу Х-Фактор на СТБ.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти