Сергій Бабкін зробив несподіване зізнання про свою творчість

Сергій Бабкін / Новий канал

Екс-соліст гурту п'ятниця Сергій Бабкін зізнався, що саме надихнуло його на написання пісні Привіт, Бог!

Український співак Сергій Бабкін зізнався, як насправді написав пісню "Привіт, Бог!", яка отримала відгуки від шанувальників як дуже драматична і з натяком на трагедію.

В одному з раундів проекту "Хто зверху?", який показує, Новий канал, Сергій Бабкін не зміг обдурити Олю Полякову в конкурсі "Правда чи брехня". Гості традиційно розповідають цікаві історії зі свого життя. Тільки хтось реальні, а хтось намагається заплутати суперника, вигадуючи брехню.

"Коли я вперше стрибнув з парашутом без інструктора, мені було дуже страшно. І перше, що я сказав, приземлившись, було: Читати такожДружина Dzidzio Slavia представила нову стьобну пісню Хочу крутого мена"Привіт, Бог!"- розповів у новому випуску ювілейного сезону " Хто зверху?" музикант Сергій Бабкін. - Вигукнув ці слова і поцілував землю. Мені сподобалася фраза, І я написав пісню " Привіт, Бог!".

Суперницею Бабкіна в грі була співачка Оля Полякова. Вона пожартувала, що Сергій Бабкін-людина, яка могла б спілкуватися з Богом. Але все ж не повірила цій історії, яка здалася їй занадто ідеалістичною. І вона була права. На написання хіта Сергія Бабкіна надихнуло інше.

Сергій Бабкін і Оля Полякова / Новий канал

"Насправді я написав пісню "Привіт, Бог!" відразу ж після того, як подивився серіал "Молодий тато". Відразу прийшло натхнення, і цей хіт з'явився швидко", – поділився вже правдивою історією Бабкін.

Привіт, Бог! Сергій Бабкин слухати пісню:

Всі випуски десятого, ювілейного сезону шоу " Хто зверху?"можна смотрть по четвергах о 19: 00 на Новому каналі.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти