Runa презентувала новий кліп "Плохое кино"

Runa / прес-служба

Українська співачка Runa, яка взяла участь у шоу Голос Країни 2020, зняла вже другий сольний кліп у свою кар'єру співачки.

Співачка Runa, яка нещодавно почала сольну кар'єру, випустила кліп на пісню Плохое кино. Новий ліричний трек повинен вселяти спогади про осколки літа, і залишати легкий романтичний присмак після його перегляду,

Знімала другу відеороботу креативна команда продакшна List Studio, головним продюсером якої є Іван Супрун. Слова написав Паша Клімат, а музику - Паша клімат і Микола Журавльов.

"Плохое кино - це про складні стосунки, які хочеться скоріше перемотати на кінець і подивитися, чи буде happy end. Але завжди там, де живе любов, є і надія, що все буде добре, що буде новий сюжетний поворот, який все змінить.

Runa / прес-служба

Мені добре знайомі ці почуття, адже кілька років я була в складних відносинах на відстані. Все нагадувало американські гірки і гостросюжетну драму, яку хотілося і вимкнути, і додивитися до кінця. У нас завжди живе надія, що все закінчиться, як у старому доброму романтичному фільмі, але сюжетні лінії в житті непередбачувані", - зізналася вона.

Runa Плохое кино новий кліп дивитися відео:

Як відомо, учасниця ювілейного голосу Олена Крутієнко нещодавно почала сольну кар'єру під псевдонімом Runa.

Прем'єрний кліп на пісню Таблетка за перший тиждень набрав понад 200 тисяч переглядів.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти