Російському фігуристу, якому ампутували кінцівки, різко стало гірше

Роман Костомаров / Соцмережі

Російський спортсмен ніяк не може подолати важкі наслідки грипу або коронавірусної інфекції.

Російський фігурист Роман Костомаров, який виступає на підтримку загарбницької війни Росії проти України, відчув себе гірше.

Як повідомляє "Вісті", стан фігуриста погіршився після того, як йому ампутували стопи і кисті рук. "Самостійно дихати Костомаров не може. До ранку він пробуде під седацією. Лікарі побоюються за ліву легеню фігуриста через фіброз", — йдеться в публікації.

Відзначається, що погіршення пов'язане з реакцією організму на стрес. Крім того, занепокоєння фахівців також викликали порушення серцевої діяльності і кровообігу.

Нагадаємо, раніше Роман Костомаров, який підтримує війну в Україні та звірства російської армії, втратив обидві стопи.

Як повідомило російське інформаційне агентство ТАСС, госпіталізованому фігуристу ампутували обидві стопи.

"На жаль, довелося ампутувати обидві стопи. Операція пройшла без ексцесів, в цілому організм йде на поправку. Зараз йде боротьба за руки. Роман у свідомості. Загальний стан поліпшується. Але він продовжує перебувати в реанімації під пильним наглядом лікарів", — повідомило джерело.

Раніше повідомлялося, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує війну в Україні і вбивства мирних українців, вирішено ампутувати пальці ніг.

Про це повідомляє телеграм-канал Mash, за їхньою інформацією операція планується на найближчий час. Лікарі продовжують боротися за пальці рук.

"Олімпійський чемпіон був підключений до ЕКМО більше п'яти днів, через що постраждали дрібні судини і почалося відмирання тканин. Гангрена вже поширюється по пальцях нижніх кінцівок. Через те, що Костомаров залишається на ШВЛ і, за прогнозами, буде на ньому ще довго, великий ризик розвитку пневмонії і сепсису", - пишуть російські ЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти