Російського АКТР визнали іноагентом за підтримку України

Анатолій Білий не планує повертатися на терористичну батьківщину / Колаж Главред, фото Instagram / anatolibeliy

Анатолій Білий не збирається повертатися в терористичну Росію.

Популярний російський актор театру і кіно Анатолій Білий, який засудив повномасштабну війну терористичної Росії в Україні, назвавши її підлою, неправедною, кривавою і страшною, став іноагентом в країні на болотах.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, відповідний наказ опублікував російський Мін'юст.

Ппринимал участь у створенні для необмеженого кола осіб повідомлень і матеріалів іноземних агентів. Виступав проти спеціальної військової операції на Україні, поширював недостовірну інформацію про прийняті органами публічної влади РФ рішеннях і проведеної ними політиці. Брав участь в якості респондента на інформаційних майданчиках, що надаються іноземними структурами. Виступав організатором та брав участь у заходах зі збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Проживає за межами РФ», - написало відомство.

Відзначимо, що Анатолій Білий заробляє на життя тим, що грає в театральних постановках не тільки Ізраїлю, а й інших країн. Рішення покинути Росію актор прийняв після ракетних ударів по Вінниці 14 липня, оскільки сам він народився в Брацлаві Вінницької області.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський актор Анатолій Білий не збирається повертатися на свою терористичну батьківщину.

Раніше також російська актриса Марія Машкова назвала причину, чому боїться повертатися в РФ, поки злочинний кремлівський режим при владі.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти