Російський канал ТНТ залишився без шоу, бо всі коміки втекли з РФ і підтримали Україну

Скоро в Росії буде зовсім не до сміху

Цілі канали відчувають кризу продуктів через "часткову мобілізацію" Путіна і відправлення на забій його солдатів в Україну.

Російський розважальний телеканал ТНТ призупиняє виробництво своїх популярних комедійних шоу, так як на каналі не залишилося людей, готових веселити "великий" російський народ.

Як повідомив Телеграм-канал Baza, все сталося через путінську "часткову мобілізацію" і бажання відправляти гарматне м'ясо, щоб вбивати мирних українців.

"Зміни на телеканалі почалися після того, як в лютому його очолила Тіна Канделакі. За словами джерел "бази", вона вирішила випускати більше серіалів, тому ТНТ призупинив виробництво комедійних шоу "імпровізація", "імпровізація. Команди», «Де логіка» і "Двоє на мільйон". Втім, зараз на телеканалі йде новий сезон «імпровізації», але його зйомки пройшли ще в квітні і з тих пір не поновлювалися. Схожа ситуація з шоу "Імпровізація. Команди "- його виробництво мало стартувати вже восени, проте минулого літа ТНТ навіть не провів заплановані кастинги", - повідомляє канал.

Крім того, під удар потрапив і Новий «Comedy Баттл» — його перенесли на наступний рік, оскільки через жорстоку війну в Україні та мобілізацію частина коміків покинула країну. "При цьому в серпні канал оголошував кастинг, але про його результати нічого невідомо, а на сторінці з анкетою для участі тепер з'являється помилка 404", - додають джерела.

Крім того, деякі учасники виступили проти війни в Україні і перебувають за кордоном, щоб уберегтися від переслідувань путінських силовиків. Гумористи також підписали і опублікували антивоєнний лист, через що на їхню адресу почали слати погрози.

Нагадаємо, раніше популярний російський гуморист, актор, сценарист, продюсер і бард Семен Слєпаков, який ще 1 березня закликав припинити війну в Україні, жорстко потролив у своїй новій пісні диктатора Володимира Путіна ‒ за його готовність застосувати ядерну зброю. Відео з виконанням пісні він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Свою жартівливу композицію на серйозну тему Слєпаков іронічно назвав "піснею патріота".

Акомпануючи собі на акустичній гітарі, комік заспівав про те, що" патріотам "Росії набридло жити в" прогнилому "сучасному світі –" у ньому більше немає місця для нашої великої країни!".

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти