Хто такий Роман Сасанчин - переможець Голос країни 10 сезон

Роман Сасанчин / Голос Країни

У фіналі Голос країни 10 сезон переміг Роман Сасанчин - учасник з команди Тіни Кароль, який вже вигравав з нею Голос Діти. Хто такий Роман Сасанчин - читай на Главреді.

У фіналі шоу Голос країни 2020 переміг Роман Сасанчин - підопічний Тіни Кароль, який вже переміг з нею на Голос Діти 2 сезон. Розповідаємо, що відомо про життя Романа Сасанчина, і яким був його шлях на Голос країни 10 сезон.

Роман Сасанчин прийшов на Голос 2020 з піснею Luna tu, і розгорнув всі крісла тренерів. Незважаючи на те, що в шоу Голос Діти 2 сезон Роман переміг разом з Тіною Кароль, він вибрав команду Дана Балана. Але потім був вкрадений Тіною у ході запису Вокальних боїв і Нокаутів. Вона в останній момент посадила його собі на Нокаутах, таким чином, пройшовши в прямі ефіри.

Він вже мав досвід перемоги на Голосі, причому, саме з Тіною Кароль.

Роман Сасанчин біографія / Голос країни

Роман Сасанчин - біографія

Роман Сасанчин народився 1 квітня 2002 року у селі Садки, Заліщицького району. Роман Сасанчин почав співати з п'яти років, почасти завдяки зусиллям матері - він подякував її за це у фіналі Голосу 10. Перший виступ Романа було на першому дзвонику в першому класі. Потім він почав давати концерти, грав і співав ролителям гімн.

У 2012 році взяв участь у 1 сезоні Голос Діти, але не пройшов "сліпі" прослуховування. Він не здався, і в 2013 роду пройшов у команду Тіни Кароль, і вони разом перемогли у 2 сезоні Голосу Діти. Після цього він отримав визнання - міністр культури тоді запросив Сасанчина у спецшколу у Львові їм їм. Соломи Крушельницької по класу Вокалу.

Він почав виступати в естрадному стилі. До 2020 року 3 написав свої пісні. Одну пісню йому подарував 1+1 - слова і музику для пісні Мамина зірка в 2015 році написали для нього Тіна Кароль і Микола Бровченко.

Роман Сасанчин Instagram Роман Сасанчин
Роман Сасанчин Instagram Роман Сасанчин
Роман Сасанчин Instagram Роман Сасанчин
Роман Сасанчин Instagram Роман Сасанчин
Роман Сасанчин Instagram Роман Сасанчин
Роман Сасанчин Instagram Роман Сасанчин

Крім того, Роман Сасанчин записав спільну пісню з Віктором Павліком - Моє рідне село, з якою вони не раз виступали на концертах.

У 2019 році Роман Сасанчин вирішив поміняти життя, і знову пішов на Голос - він успішно пройшов сліпі прослуховування на одному з останніх кастингів, і почав підготовку для ефірів.

У дорослому проекті Сасанчин виконав пісню Алесандро Сафины Luna, яка принесла йому перемогу на сліпих прослуховуваннях, і на самому конкурсі. Перед фіналом він зізнався, що мріє стати всесвітньо відомим, і буде йти до своєї мети усіма шляхами.

Голос країни 10 сезон фінал дивитися онлайн 26-04-2020 Роман Сасанчин — Luna tu

Голос країни 10 сезон дивитися онлайн Роман Сасанчин вибір наосліп — Luna tu

Голос країни 10 сезон дивитися онлайн фінал 26-04-2020 Роман Сасанчин — Цвіте черешня

Голос країни 10 сезон дивитися онлайн Роман Сасанчин нокаути — запалали Зорі

Голос країни 10 сезон дивитися онлайн Сергій Клейнис Роман Сасанчин бої — Не дощ

Фінал Голосу країни 10 сезон пройшов на 1+1 26 квітня 2020. Дивитися онлайн фінал і всі випуски Голоси 2020 Україна можна на Главреді.

Новини заразКонтакти