Психолог назвала чотири секрети успішного побачення

Секрети успішного побачення / Pixabay

Психолог проекту Від пацанки до панянки Наталія Борисова дала чотири цінні поради дівчатам для проведення ідеального першого побачення.

Побачення завжди викликає почуття трепетного очікування. Кожна дівчина мріє, щоб романтична зустріч пройшла ідеально, і щоб всі наступні побачення з її хлопцем були такими.

Перед побаченням ви тисячу разів його уявляєте і продумуєте кожну деталь. А в день "Д", незважаючи на те, що ви подумки прокручували все до дрібниць, тривога не відступає, і залишається хвилювання як не наробити помилок.

Як уникнути незручностей і провести вдале перші побачення і всі наступні, прес-службі Нового каналу повідомила психолог реаліті Від пацанки до панянки Наталія Борисова.

"Існує кілька правил, які зроблять вашу зустріч вдалою, – каже психолог. - Вважаю, що вони важливі. Дотримуючись їх, ви зможете насолодитися побаченням і зрозуміти, чи варто починати відносини з цією людиною. Бажаю Вам вдалих побачень", - каже вона.

Місце зустрічі

Найкраще проводити романтичну зустріч в місці, де у вас буде відчуття спокою. Воно повинно допомагати відчути впевненість в собі.Читати такожНазвано ідеальну кількість сексуальних партнерів за все життя

"Це один з головних моментів, - каже Наталія. - Варто вибрати таке місце, де ви будете почувати себе комфортно. І вам не треба буде думати, як взяти вилку, покласти ніж або робити те, що викликає у вас зайву напругу або незручності".

Одяг

Наряд в першу чергу повинен вселяти почуття впевненості, а не викликати думки про те, що десь він може "підскочити", а десь щось відвалитися.

"Вибирайте такий look, який буде вам зручний на всі випадки життя. Щоб він не сковував рухи. Щоб вам не довелося цілий вечір думати про вбрання, а не насолоджуватися зустріччю", - каже Наталя.

Наталія Борисова / Новий канал

Теми для розмов

Обговорювати зарплату хлопця - не найкраща тема для першого романтичного побачення, але втім, всі "різкі" питання не додаватимуть шансів на успіх.Читати такожСекс-експерт розповіла, як часто потрібно займатися сексом і вказала на помилки

"Намагайтеся обмежитися нейтральними розмовами і не висловлюйтеся категорично - рекомендує психолог. - Уникайте питань" в лоб "типу:" А яка у тебе зарплата? А власна квартира є?" Оскільки вони характеризують вас, як цинічну особу, яку співрозмовник не цікавить".

Пунктуальність

"Міф про те, що дівчина повинна спізнюватися, давно розвінчаний, – каже Наталя. - Якщо не хочете заслужити репутацію "необов'язкової дівчини", краще приходьте на зустріч вчасно".

Нагадаємо, що вирішувати проблеми дівчат, навчати їх манерам і допомагати працювати над собою психолог Наталія Борисова буде в проекті Від пацанки до панянки 2021, який показує Новий канал з 1 березня о 19-00.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти