"Значить, про Тіля все правда": продюсер співачки висловилася про роман Лободи і Ліндеманна

Лобода і Ліндеманн розлучилися або зовсім не зустрічалися - що говорить Крапівіна / https://www.instagram.com/lobodaofficial/

Крапівіна запевнила, що нічого постановочного в цій історії не було.

Продюсер співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна вельми неохоче, але прокоментувала роман своєї співачки з солістом рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном.

Зокрема, російську ведучу Ксенію Собчак дуже цікавив момент: Лобода і Ліндеманн розлучилися – і тому чоловіка весь час бачать у компанії інших дам, чи вони не зустрічалися зовсім – і весь їхній "роман" є просто піар-ходом, своєрідною "продюсерською історією".

"Ти ж розумієш, як дивно це з боку виглядає? Якийсь чувак, який весь час фотографується з якимись жінками, але ніяк нічого не коментує. При цьому зростає дитина, якій рано чи пізно доведеться щось пояснювати", - поцікавилася Собчак.

Однак Крапівіна твердо витримала натиск. І запевнила, що нічого постановочного в цій історії не було.

Читати також"До біса скромність": Лобода показала вражаючі груди"Це не продюсерська історія, це пов'язано з особистим життям, і я це не коментую. Я не хотіла б цю тему коментувати, тому що ми потім це не узгодимо. А, по-друге, це її особиста історія, і я туди не занурююся. Абсолютно ніякого продюсерського наміру в цьому не було", – запевнила продюсер Лободи Нателла Крапівіна в інтерв'ю на YouTube-каналі Ксенії Собчак.

Крапівіна запевнила, що Лобода і Ліндеманн якось самі розберуться з усім.

У коментарях під відео шанувальники Лободи розцінили таку заяву як підтвердження роману. Люди пишуть:

Тілль Ліндеманн і Лобода: дитина пари

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти