"Не ганьбіть себе": Цимбалюк висловився про хейт за відпустки за кордоном

Тарас Цимбалюк заступився за колег, які відпочивають за кордоном / коллаж: Главред, фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Зірка українських серіалів порадив тим, хто не вміє стримувати свої емоції, звернутися до фахівців.

Український актор театру, кіно та серіалів, зірка "Кріпосної", "Спіймати Кайдаша" та ін., Тарас Цимбалюк порушив важливе соціальне питання, яке наростає у сучасному суспільстві. Артист зауважив, що негатив, який українці накопичують у зв'язку із життям у хронічному стресі через неадекватних сусідів, вони вихлюпують на публічних особистостей.

Улюбленими жертвами хейту стають зірки, які під час війни виїжджають на відпочинок за кордон. "До чого прокльони? Я почитав коменти під постами у своїх колег-актрис, котрі поїхали у відпустку з дітьми до теплих країв, і збагнув, що багатьом коментаторам треба, мʼяко кажучи, до психолога", - дивується Цимбалюк у своєму блозі у Instagram.

Актор наголосив, що військові, які зараз захищають нашу свободу від країни-окупанта, потребують здорового, адекватного тилу, який буде здатним підтримувати їх. Що без відпочинку, на жаль, не можливо, оскільки він є важливою частиною життя будь-якої людини за будь-яких обставин.

"Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо, якщо концентруватися тільки на війні і телеграм-каналах, можна [збожеволіти - неценз.]! І це дуже тупо звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море!Не ускладнюйте і не ганьбіть себе подібними [висловлюваннями - неценз.]!" - категорично заявляє зірка і закликає спрямовувати свій негатив на ворога, а не один на одного.

Тарас Цимбалюк заступився за колег, які відпочивають за кордоном / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Раніше український співак Андрій El Кравчук розповів, як продюсери мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" проміняли його на Кіркорова - вони проходили проби на одну й ту саму роль, але роботу отримав путініст.

Також відома українська блогерка Ганна Алхім потрапила у новий скандал. Вона показала відео, на якому станцювала і посміхнулася під російську пісню на Алеї загиблих героїв у Хмельницькому.

Інші новини:

Новини заразКонтакти