Появилось полное видео концерта на Олимпийском на День независимости 24 августа

Концерт на Олімпійському до Дня Незалежності України 2021 / facebook.com/olympic.nsc/

24 серпня з нагоди 30-річчя Незалежності України організатори підготували новий незвичайний концерт, який пройде на НСК Олімпійському в Києві.

Організатори урочистостей на День незалежності залучили режисерів і продюсерів, щоб придумати незвичайний концерт до 30-річчя української незалежності.

Ще з травня розпочався відбір і підготовка сценаріїв а потім і репетиції концерту, на який хотіли запросити всіх видатних артистів України. Однак захід повинен був вміститися в кілька годин, і для 3-годинного концерту Сергій Перман і Катерина Царик вибирали 34 артистів.

Концерт на Олімпійському: що потрібно знати

Захід на НСК організатори розділять на чотири частини: музично-театрально-хореографічне дійство, складна технологічна світло-графічна сценографія, а також шоу дронів і феєрверків.Читати такожНазвали знаменитих виконавців і групи, які відмовилися від концерту на День Незалежності

Гроші, виручені з концерту з нагоди Дня Незалежності, підуть на створення Центру сучасного мистецтва - музею Івана Марчука.

На ньому виступлять 34 українських артиста і артистки.

Концерт на Олімпійському 24 серпня: список артистів

Початок масштабного концерту з нагоди Дня Незалежності України заплановано на 21:00, а вхід на стадіон тільки за квитками. Їх ціна була від 200 до 2700 гривень.

Концерт на Олімпійському: як і де дивитися онлайн

Телеканал 1+1 транслював концерт у прямому ефірі. На каналі Суспільне. Культура в Youtube також була доступна трансляція святкового концерту на Олімпійському.

Ще до цього деякі виконавці провели концерт на Софійській площі 22 серпня.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти