"Народ Криму і Донбасу може мати свою точку зору": Кондратюк розповів, що робила колаборантка Марченко під час шоу

Ігор Кондратюк розповів про сепаратистські заяви Оксани Марченко, Колаж Главред, фото скріншот, СТБ

Ігор Кондратюк відверто розповів про свої стосунки зі зрадницею Марченко.

Український телеведучий Ігор Кондратюк, який був ведучим українських проектів "Х-фактор" і "Україна має талант" розповів про те, як дружина українського зрадника і колаборанта Віктора Медведчука Оксана Марченко, вже тоді вела підривну діяльність в Україні.

Про це телеведучий розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "DW Українською".

За словами продюсера, його стосунки з Марченкоохололи після травня 2014 року.

"Вже з березня ми не спілкувалися. Тоді я запитав керівників каналу відразу після окупації Криму: "А Оксана що, нічого не скаже?". Мені сказали, що "вона доросла дівчинка" і "будемо стежити", – каже Кондратюк.

Також за словами Кондратюка, він також посварився з Оксаною Марченко, тому як сепаратистка стала доводити, що якийсь народ Криму і Донбасу може мати свою точку зору.

Я сказав їй, що, здається, не всі дружать з мізками.

"Я не знаю таких народів. Я сказав їй, що, здається, не всі дружать з мізками. І ми працювали, тому що у неї був контракт, у мене був контракт. Якби я розвернувся, встав і пішов, взяли б когось з Москви, вам було б легше? Ні, мабуть", - додає він.

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк показав рідкісні фото з дружиною і дітьми, а також розповів про стосунки в родині.

У мережі з'явилася інформація про те, чим займається невістка зрадника України і втікача - Віктора Медведчука і його зганьбилася на весь світ дружини - Оксани Марченко.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти