"Мамо, я горю!": Регіна Тодоренко в шоці через нещасний випадок з сином

Старший син Регіни Тодоренко постраждав на знімальному майданчику / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Тодоренко довелося рятувати Майкла прямо на знімальному майданчику.

Телеведуча Регіна Тодоренко, всупереч бажанням старшого сина Михайла, тягає його на знімальні майданчики. Не дивно, що на величезному виробництві за чотирирічним Майклом уважно стежити вдається далеко не завжди.

У своєму блозі Тодоренко розповіла, що через це на зйомках одного з дитячих шоу країни-окупанта з хлопчиком сталося нещастя. Він з'їв цілий гострий пекучий перець.

Природно, реакція незміцнілого організму послідувала негайно, адже вважається, що для дитячого шлунка і кишечника гострий перець - сильний подразник. Майкл закричав, почервонів, з його очей полилися сльози.

"Крику було на весь павільйон, розпухлі губки, сльози: - Мамо, я горю! Врятуй мене! Я заливала йому рот молоком і засовувала силою сир, щоб йому хоч трохи стало легше", -згадує його перелякана мама.

Напад через небезпечні пустощі тривав близько півгодини, і після цього хлопчик чудово себе почував, і як ні в чому не бувало продовжив дивитися шоу. Тодоренко так швидко відпустити ситуацію не змогла. "Чому я не можу так само швидко відходити від того, що сталося, і перемикатися, як діти. Всю ніч снилося, як я рятую дитину від вогню", - поскаржилася Регіна.

Раніше Регіна Тодоренко приголомшила заявою навіть Влада Топалова, коли чи то жартома, чи то всерйоз заявила, що планує з чоловіком розлучення. Він був так розгублений, що лише нервово розсміявся.

Також в мережі розкрили божевільні доходи Влада Топалова, якого раніше у світських колах країни-окупанта вважали альфонсом, який проживає за рахунок Тодоренко.

Інші новини про Регіну Тодоренко:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти