КВНщики та учасники Дизель шоу розважають росіян на лакшері лайнері

Фото афіші круїзного лайнера

Артисти подорожують на круїзному лайнері, який виходить з Росії.

Колишні російські гравці КВК, актори "Дизель Шоу" Сергій Писаренко та Євген Нікішин, які після початку війни виїхали з України, продовжують заробляти гумором.

Але зараз не на українському ТБ, а на круїзному лайнері Astoria Grande, повідомляє Таблоїд.

Лайнер йде з російського міста Сочі, відвідує кілька портових міст Туреччини і повертається в Сочі.

Наприкінці вересня вони вдруге вирушать розважати пасажирів лакшери-вояжу, а в жовтні гратимуть у виставі з російською реаліті зіркою і "співачкою" Ольгою Бузовою.

Нагадаємо, раніше зірка Comedy Club Антон Лірник так і не зміг відмовитися від гастролей в Росії, але у великому інтерв'ю з Андрієм Пределіним він повідав якісь особливості, і причини своїх вчинків.

Резидент дуету " ім. Чехова " Антон Лірник зізнався, що росіяни покращують свою думку про українців після його виступів.

"Ну, дивись, не так часто я в Росії зараз, це тільки здається, що я там зависаю. Людям в Україні, і навпаки. Я живу в Києві-це, по-перше. По-друге, такі питання виникають дуже часто. Я якийсь час сам намагався собі пояснити це. Чому я досі тримаюся за це, чому я то в Україні, то в Росії. І я це зрозумів. Мені це сказав один глядач, десь в Нижньому Новгороді. Він після вистави підійшов і він прямо точно сформулював. Казав, що... А він такий п'яний дядько був і прийшов в захваті від вистави потиснути руку. І він каже: "Слухайте, у нас по телику весь час показують, що х*хли виродки і дебіли, а ви нормальні хлопці. Дякую". Він потиснув руку і пішов. І я подумав, що можливо це те небагато, через що я відчуваю, що роблю все правильно. Через те, що якась людина прийшла і сказала: "Так ви, українці-нормальні хлопці", - згадав він.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти