Концерт Green Grey провалився - організатори висловилися про ситуацію зі скандальним гуртом

Green Grey / УНІАН

Після того, як гурт Green Grey висловився про українську мову, їй не дали провести власний концерт в День Незалежності України.

Група Green Grey не проведе концерт на даху ЦУМу, так як організатор, який повинен був виступати посередником і дистрибютором, несподівано відмовився з ними працювати.

Компанія Svitlo Concert опублікувала заяву в своєму Facebook.

"Друзі, ми би хотіли прокоментувати ситуацію, яка склалася навколо концерту Грін Грей, який Svitlo Concert планував організувати на даху ЦУМу:

Коли команда Svitlo Concert узгоджувала з представниками гурту цей захід, то, на жаль, не володіла повною інформацією щодо ситуації, яка склалася навколо гурту за останні декілька місяців. Отримавши ваші коментарі та запити, побачивши відео з висловлюваннями соліста Муріка, ми прийняли рішення не проводити захід на жодній з локацій, які ми орендуємо.

Ми, Svitlo Concert, про мистецтво та культуру. Ми обожнюємо нашу Україну, і цим все сказано. З повагою. Команда Svitlo Concert", - йдеться в повідомленні.

Така позиція і висловлювання викликали фурор серед користувачів соцмереж, які в коментарях схлеснулися на тему пропаганди Кремля про гноблення російськомовних.

Незадовго до цього Green Grey оголосили про свій окремий концерт на День Незалежності 24 серпня.

До цього в мережі звернули увагу на відеозвернення члена групи-Мурика, який "послав всіх за мавчиками" і показав блювальний жест щодо мовного закону в Україні. Це відео розлютило українців через таке ставлення музиканта до мови і країни.

Нагадаємо, наприкінці липня Green Grey поскаржилися на "пригнічення російськомовних", повторивши пропаганду Кремля і зізналися, що іх "вигнали" з концерту до Дня Незалежності України.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти