Полуничка від полунички: Хайді Клум влаштувала парну фотосесію у відвертій білизні з юною донькою

Хайді і Лені Клум знялися разом в одній нижній білизні / instagram.com/heidiklum

Хайді і Лені Клум створили вбивчу суміш з краси, витонченості і наготи.

49-річна німецька модель, акторка і телеведуча Хайді Клум блиснула своєю красою і бездоганним тілом в компанії своєї юної дочки Лені, яка робить перші успішні кроки в модельному бізнесі.

Тандем мами і доньки в спокусливих мереживах став ілюстрацією для рекламної кампанії відомого італійського бренду нижньої білизни. Перші кадри зі зйомок Клум-старша опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото Лені, одягнена в чорний мереживний комплект білизни і білу блузку, обіймає свою імениту маму за талію. Хайді одягнена в чорне бра і трусики, прикрашені білим візерунком.

Клум заявила, що таким чином вона з дочкою не просто демонструє свої природні дані і радує око шанувальників, а "святкує жіночність; любов і підтримку між матір'ю і донькою; і як впевнено, красиво і щасливо можна себе почувати в нижній білизні".

Раніше зірка Playboy і волонтерка Даша Астаф'єва оголила соковиті принади в леопардовому корсеті - фанати порівняли чуттєву красу співачки з Атлантичним океаном.

Також новий бойфренд Наді Дорофєєвої, ресторатор і музикант Міша Кацурін, показав оголене фото співачки на тлі відкритого вікна.

Інші новини:

Новини заразКонтакти