Карма наздогнала: путиністка Шукшина втратила квартир на мільйони

Марія Шукшина / Kp.ru

Путіністка Шушина збирається судиться із забудовником.

Російська актриса Марія Шукшина, яка підтримує війну і вбивства мирних українців, а також закликає росіян писати доноси на тих людей, які слухають артистів, які засудили напад Росії на Україну, позбулася кількох квартир в центрі Москви.

За інформацією РосСМИ, артистка звернулася до суду, щоб отримати обіцяну їй забудовником нерухомість.

Шукшина купила в елітному житловому комплексі бізнес-класу в Тверському районі дві двокімнатні і одну чотирикімнатну квартири загальною вартістю 200 мільйонів рублів (3 млн 309 тис.доларів). Будівництво будинку, в якому знаходяться об'єкти, повинно було завершитися в 2007 році, проте роботи тривали до 2014 року, і після їх закінчення актриса так і не отримала обіцяну житлоплощу.

Читати такожБарі Алібасов розлучається з Шукшиною після лікування в психлікарні

За даними прес-служби Тверського суду, Шукшина сподівається вирішити проблему через суд, куди вона направила відповідний позов. Найближче засідання у справі призначено на 13 Вересня.

Нагадаємо, російська актриса Марія Шукшина у своєму телеграм-каналі закликала писати доноси на тих зірок, які не підтримали війну в Україні та вбивства мирних громадян.

Простимулювала згадати сталінські часи актрису її підписниця, яку обурило те, що на прогулянкових катерах в столиці терористичної держави Росії, звучать Вєрка Сердючка і Софія Ротару. У своєму листі передплатниця розповідала, що"зіткнулася з огидним видовищем". Передплатниця вважає, що слухати зараз такі композиції — блюзнірство.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти