"З дурдому втік": путініст Тарзан засвітився з незнайомкою в барі в ганебному вигляді

Тарзан влаштував караоке в барі / колаж: Главред, фото: instagram.com/tarzan___official/

Чоловік Наташі Корольової розсмішив росіян своїм виглядом.

Російський артист, художник і колишній стриптизер Сергій Глушко (Тарзан), який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, з'явився в одному з барів РФ.

У мережі з'явилося відео, на якому Тарзан спочатку танцював повільний танець із дівчиною, а потім забрався на сцену і почав співати, що дуже здивувало жителів країни-окупанта. Шанувальники не оцінили талант путініста і захейтили його в коментарях.

Особливу увагу привернуло і його вбрання, яке складалося з піжами в рожеву клітинку і білих кедів.

"Піжама з психлікарні";

"Наче з дурдому втік";

"Цей стогін у нас піснею зветься";

"У дурці свято", - написали користувачі мережі в коментарях.

Хто такий Сергій Глушко (Тарзан)?

Сергій Віталійович Глушко - російський актор, співак, бодібілдер, художник і стриптизер. Найбільших успіхів у країнах колишнього СРСР досяг як стриптизер під псевдонімом Тарзан, став відомим завдяки стосункам і шлюбу з Наташею Корольовою, яка пішла до нього від співака і композитора Ігоря Ніколаєва.
Підтримав терористичний напад Росії на Україну. 7 січня 2023 року занесений до списку санкцій України, оскільки "підтримав військове вторгнення Росії в Україну в публічних заявах, соціальних мережах".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Настя Каменських показала рідних, а також і свого чоловіка Потапа, який втік за кордон і не з'являється в Україні. Співачка зізналася чоловікові в коханні та розповіла, що він її завжди підтримує.

А також російський співак Микита Пресняков втрачає свій бізнес у Росії. Пресняков зазнав збитків на приблизно 10 тисяч доларів. Оформлена компанія на кохану музиканта - Олену Преснякову, проте серед засновників компанії є ім'я Микити.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти