Непідвладна рокам: 54-річна Кайлі Міноуг показала зразкові ніжки в кокетливому міні

Кайлі Міноуг показала стрункі ніжки в маленькій чорній сукні / instagram.com/kylieminogue

Австралійська поп-діва точно знає, як змусити своїх шанувальників вити від захоплення однією маленькою чорною сукнею.

Австралійська співачка Кайлі Міноуг, завдяки своїй майстерності перевтілення як зовні, так і музично, заслужила статус поп-принцеси і фешн-ікони. І, до слова, продовжує справно ці "титули" підтверджувати.

Днями Міноуг відвідала в Парижі модний показ популярного бренду MiuMiu. Там-то вона і показала, як майстерно вміє поєднувати образ "сусідської дівчини" і сексі-діви.

Фотографії з модної події, гостею яких вона, на жаль, буває не часто, артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram: 54-річну співачку впору випускати на подіум разом з професійними моделями, адже її "catwalk" буквально притягнув до себе всі погляди оточуючих.

Кайлі Міноуг з'явилася на модний показ в ефектній вельветовій міні-сукні на тонких бретельках, прикрашеній стильним бантом і гудзиками, та чорній укороченій накидці з мереживним відкладним коміром.

Співачка, на загальне задоволення посвітила стрункими ніжками і тендітними плічками, та зібрала цілий "букет" компліментів від захоплених шанувальників.

Раніше українська актриса і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала плоский животик і пограла сталевими кубиками преса в пікантному топі.

Також українська співачка MamaRika похвалилася разюче підтягнутою фігурою всього через тиждень після пологів, та поділилася своїм секретом стрункості для молодих мам.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти