Фотошопила нетверезою: Волочкову підняли на сміх через новий образ

Анастасія Волочкова показала в дзеркалі своє справжнє обличчя / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Навіть гарний костюм не врятував Анастасію Волочкову від чергової ганьби.

Пропутінська балерина Анастасія Волочкова нарешті звернулася до стилістів, щоб на світських заходах виглядати більш естетично. На модну телепремію вона заявилася в образі східної принцеси.

Танцівницю вирядили в чорне кімоно з білими рукавами, поясом і прикрасою для волосся з білих штучних орхідей. На голову їй натягнули сніжно-білу перуку з довгими локонами.

На знімках, виконаних професійними фотографами, Волочкова ще виглядала непогано. На власному фото, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, вік і зловживання алкоголем сильно кидаються в очі.

Ці недоліки балерина намагалася замаскувати за допомогою ретуші, проте не врахувала одну деталь: фото зроблено біля дзеркала, і в її відображенні видно, як вона виглядає насправді - одутле обличчя, широке перенісся, намічені брилі в нижній третині обличчя, в'яла шия.

У коментарях Анастасії Волочковій нагадали - коли буде використовувати фотошоп наступного разу, відображення в дзеркалі також необхідно коригувати: "А дзеркало правду показує", "Це Задзеркалля. У дзеркалі фільтр відмовляється працювати", "Дуже сумно попливло обличчя у відображенні", "В дзеркалі видно що до фото хтось дістав банку з міцним".

Анастасія Волочкова показала в дзеркалі своє справжнє обличчя / instagram.com/volochkova_art

Раніше Анастасія Волочкова викликала у глядачів гомеричний регіт під час модного показу - за безглузді рухи балерини на подіумі її прозвали "пораненим коником".

Також Волочкова осоромилася в лікарні - заявилася на прийом в нетверезому вигляді, і стала качати права, чим дуже збентежила лікаря, до якого прийшла на консультацію.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Новини заразКонтакти