Фанати Warner Bros вимагають вигнати Ембер Херд з ролі Міри

Ембер Херд / Instagram

Джонні Депп програв суд Ембер Херд, і Warner Bros за це вигнали його з ролі Гріндевальда у франшизі Гаррі Поттер. Фанати обурені подвійними стандартами кіностудії.

Джонні Депп програв судовий процес журналу The Sun і своїй колишній дружині, Ембер Херд, яка стверджує, що він її бив. На тлі цього його змусили залишити роль Гріндевальда у фільмах "Фантастичні звірі", але фанати вже стали на бік 57-річного актора.

За повідомленнями в мережі, Джонні Депп був виключений з франшизи "Пірати Карибського моря", зі своєї ролі капітана Джека Горобця.

І тепер, багато фанатів звинувачують студію Warner Bros. у подвійних стандартах, оскільки вони виключили зі своєї франшизи Деппа, але не Херд, яки визнала, що здійснбвала домашнє насильство відносно чоловіка, і, як можна побачити в реакціях нижче, люди хочуть, щоб міру у фільмі "Аквамен-2" грала інша актриса.

"Виключіть Ембер Херд з "Аквамена 2". Вона образлива і збрехала про насильство".

"Warner Bros., сподіваюся ви звільните Ембер Херд, але якщо ні, тоді не витрачайте гроші на "Аквамен 2", ніхто не захоче дивитися на фільм з нею".

"Warner Bros., так не піде! Ви звільнили одного з кращих акторів на світі. Але ви дозволите Ембер Херд залишитися і зіграти свою роль, хоча вона винна, може бути, навіть більше ніж він, хіба це справедливо ?! Якщо ви збираєтеся звільнити його, значить, звільніть її!"

"Ембер Херд зізналася на плівці у фізичному насильстві над Джонні Деппом, але він той, кому довелося піти зі своїх фільмів? він є жертвою фізичного насильства, і до жінок, які вчиняють насильство, слід ставитися так само, як і до чоловіків. огидно."

Як раніше повідомляв Главред, дату виходу "Фантастичних звірів 3" перенесли і призначили кастинг на роль Гріндевальда.

Зйомки Аквамена - 2 ще не почалися, можлива дата виходу-2022 рік.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти