"Це трибунал": у Кіркорова готуються до "війни" з Литвою

Філіп Кіркоров / Instagram

Російський адвокат Філіпа Кіркорова Олександр Добровінський заявив, що готується до найжорстокіших судових справ з Литвою.

Адвокат Філіпа Кіркорова Олександр Добровінський, який виграв суд проти Михайла Єфремова, заговорив про розгляд у внутрішніх судах країни.

Адвокат Олександр Добровінський в зухвалому формулюванні звинуваченнь пообіцяв засудити Литву в Гаазі, порівнявши санкції проти Філіпа Кіркорова з військовим злочином.

Як повідомляє телеграм-канал НеМалахов, співак вже направив владі Литви запит для роз'яснення причин заборони на в'їзд в письмовому вигляді.

"Ми направили офіційний запит владі Литви з приводу заборони Філіпу Кіркорову на в'їзд в країну. Від їх відповіді буде залежати, де ми будемо судитися", - каже Добровінський.

Після перших заяв про те, що Кіркоров буде домагатися "справедливості" в ЄСПЛ він несподівано стримав амбіції.

"Наприклад, якщо в ЄСПЛ, то спочатку потрібно просудитися в самій країні, а вже потім йти туди. Якщо скажуть, що Філіп Бедросович є ворожим лазутчиком, то ми підемо судитися в Гаагу - це військовий трибунал", - сказав Добровінський.

Агресія РФ в Криму і на Донбасі

У 2014 році Росія захопила український Крим, провела там "референдум" і оголосила півострів своєю територією.

У цьому ж році на сході України бойовики, яких підтримує РФ, захопили частину території Донецької та Луганської областей і створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР".

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти