Єфросиніну засудили до 7 років позбавлення волі в Росії

Маша Єфросиніна навряд чи виконуватиме злочинний вирок / instagram.com/mashaefrosinina

У свою чергу, Маша Єфросиніна відповіла на це і похвалилася свободою.

Московський, з дозволу сказати, суд засудив українську телеведучу, волонтера Машу Єфросиніну до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомив "Обозреватель"з посиланням на пропагандистські джерела.

Зокрема, також повідомляється, що прокурор вимагав для українки 7 років колонії загального режиму, але під час свого циркового номера в суді попросив суд врахувати, що у Єфросиніної є "маленька дитина".

Тим часом, від цього рішення Єфросиніній буде ні холодно, ні жарко. Так як ця фількіна грамота не має ніякої юридичної сили ніде, крім терористичної держави на болотах - Росії.

До слова, судили Машу у справі про "фейки". На думку пропагандистів і суддів, Єфросиніна "брехала" і поширювала "неправдиву" інформацію про армію російських окупантів. Насправді, Єфросиніна описувала звірства російської армії в Україні, а також те, як "друга армія світу" облажалася в Україні і продовжує це робити донині.

Телеведуча вже відреагувала на новину емоційним постом:

Нагадаємо, раніше російська актриса театру, кіно і озвучування Раміля Іскандер була затримана у своєму підмосковному будинку в поселенні Марушкинское. В результаті обшуку в її житлі і автомобілі поліцейськими було знайдено близько двох кілограм мефедрону, а також амфетамін і кокаїн.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна показала людину, яка може вити з неї мотузки. Відповідним фото селебріті поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Так, Маша виклала чорно-біле фото, на якому обіймає свого молодшого сина від економіста і захисника України Тимура Хромаєва - Олександра. Єфросиніна ніжно притулилася до свого синочка, а також "зробила заяву".

Вас також моеет зацікавити:

Новини заразКонтакти