Адвокат Єфремова спростував чутки про завершення розслідування

Михайло Єфремов / УНІАН

У Михайла Єфремова стверджують, що розслідування ДТП триває, і акторові досі не висунули звинувачення.

Адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв спростував чутки про те, що розслідування ДТП завершено, і потерпілі готуються ознайомиться зі справою.

Ельман Пашаєв стверджує, що всі факти будуть з'ясовуватися ще близько тижня, а звинувачення Михайлу Єфремову досі не пред'явлені. Про це пише ТАСС.

"Ні, не завершено, швидше за все, завершиться наступного тижня", - сказав він.

Ельман Пашаєв поінформував, що Єфремову ще не пред'явлено обвинувачення в остаточній редакції, саме ця процедура означає завершення слідства.

"Нам поки не оголосили про закінчення слідчих дій. Обвинувачення в остаточній редакції також не пред'явлено", - пояснив він.Читати такожСин Єфремова зізнався у вживанні стимуляторів

Джерело ТАСС в правоохоронних органах також повідомив, що розслідування перебуває на завершальному етапі.

"Про завершення слідчих дій повинні оголосити обвинуваченому і потерпілим, які потім приступлять до ознайомлення з матеріалами справи, після чого обвинувальний висновок буде направлено в прокуратуру", - сказали правоохоронці.

Олександр Добровінський вже повідомив, що вони приступлять до ознайомлення з матеріалами справи на наступному тижні, але дата поки не підтверджена.

У правоохоронних органах уточнили, що по справі проведені всі необхідні експертизи, залучені всі дані відеокамер і свідчення свідків, що Єфремов у момент ДТП перебував за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, пасажирів у машині не було. Сам автомобіль технічно справний. На подушці безпеки точно знаходиться ДНК Михайла Єфремова.

Раніше з'явилися нові чутки про політичне підґрунтя справи проти Михайла Єфремова.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти