Один в одного під шкірою: Дорофєєва та Кацурін зробили парні татуювання

Надя Дорофєєва новини - Doroffeeva і Міша Кацурін набили парні тату / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Тепер на тілі Doroffeeva з'явився дуже символічний малюнок.

Українська співачка Надя Дорофєєва має безліч татуювань. Вона віддає перевагу невеликим малюнкам, які неодмінно наділяє особливим для неї змістом.

Наприклад, на тильній стороні долоні в Додо є троянда - це парне тату, яке вона робила разом зі своїм першим чоловіком, співаком і волонтером Володимиром Дантесом. Нещодавно на тілі артистки з'явилася нова символічна картинка: її вона, ймовірно, присвятила новому чоловікові - рестораторові та музиканту Міші Кацуріну.

У своєму блозі в Telegram Doroffeeva спершу опублікувала серію знімків із тату-салону: на одному фото вона з чоловіком обирає ескіз, на іншому - Кацурін на кушетці у тату-майстра. Пізніше співачка показала результат - на її ребрах тепер красується витончений малюнок у вигляді ока.

Шанувальники співачки в коментарях припустили, що таке саме, тільки жіноче, тепер можна знайти на тілі чоловіка Дорофєєвої. Сама Додо нове татуювання охарактеризувала так: "Тату з особливим і особистим сенсом для мене".

Надя Дорофєєва новини - Doroffeeva і Міша Кацурін набили парні тату / t.me/thisisdorofeeva
Надя Дорофєєва новини - Doroffeeva і Міша Кацурін набили парні тату / t.me/thisisdorofeeva
Надя Дорофєєва новини - Doroffeeva і Міша Кацурін набили парні тату / t.me/thisisdorofeeva

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Хто така Надя Дорофєєва / инфографика: Главред

Dorofeeva - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній сім'ї з Мішею Кацуріним більше приносить грошей у дім. Також співачка похвалилася коштовностями, які їй подарував чоловік.

Крім того зірка зізналася, що збільшує губи. Вона показала б'юті-трюк, який надає її губам омріяного об'єму без косметологів і пластичної хірургії.

Читайте також:

Новини заразКонтакти