Колишній чоловік Лорак відправився до Туреччини вигулювати дорослу дочку

Колишній чоловік Лорак відправився до Туреччини вигулювати дорослу дочку

Колишній чоловік Лорак часто проводить час із спільною дочкою Софією.

Колишній чоловік співачки-запроданки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який судячи з чуток, знову холостяк, вивіз спільну дочку з Ані Лорак Софію на відпочинок до Туреччини.

На своїй сторінці в Instagram, він виклав фото разом з дівчинкою. Судячи з геолокації, тато з донькою знаходяться в Стамбулі. Швидше за все, Мурат забрав дівчинку, щоб разом відсвяткувати національне свято Туреччини - 100 років республіки, яке відбудеться вже 29 жовтня.

Началджіоглу також показав дочки музей, де розповідалося про історію свята і створення республіки.

Мурат Началджіоглу з донькою Софією / скріншот Instagram

Чоловік також показав зустріч зі своїми родичами і те, як його дочка їх обіймає.

Нагадаємо, раніше Мурат Налчаджіоглу вперше прокоментував можливе розставання зі своєю новою дружиною, весілля з якою він зіграв буквально 4 місяці тому.

Нагадаємо, раніше Мурат Началджіоглу розповів, що перебував у Туреччині з особистих питань, а також вирішував проблеми зі здоров'ям - бізнесмен переніс операцію, в подробиці якої він, втім, не став присвячувати фоловерів.

Відзначимо, через 4 місяці офіційного шлюбу в ЗМІ стали ходити чутки про те, що Реус і Налчаджіоглу більше не разом. Ці плітки підігріла Лілія: раніше її сторінка в Instagram рясніла спільними фото з Муратом, а в шапці її профілю був підпис, що вона є його дружиною, з посиланням на його блог.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти