Шоптенко розповіла про нещасний випадок, який призвів до серйозної травми

Олена Шоптенко розповіла про травму/ колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Цього року Шоптенко вирішила навчитися кататися на лижах за кордоном.

Ви дізнаєтеся:

Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко розповіла про трагічний інцидент, який трапився з нею під час відпочинку на гірськолижному курорті.

Як написала знаменитість на своїй сторінці в Instagram, їй батьки в дитинстві забороняли екстремальні види спорту, оскільки побоювалися за її ноги.

Однак цього року Шоптенко вирішила навчитися кататися на лижах за кордоном. Під час катань стався нещасний випадок, внаслідок чого танцівниця травмувалася, і була змушена поставити на паузу свою танцювальну кар'єру.

Олена Шоптенко розповіла про травму / Фото Instagram/ alena_shoptenko

Вона також додає, що така серйозна травма трапилася з нею вперше.

Олена Шоптенко розповіла про травму / Фото Instagram/ alena_shoptenko

Хто така Олена Шоптенко?

Олена Шоптенко - українська танцівниця, хореографиня, дворазова чемпіонка світу з бальних танців. Майстер спорту міжнародного класу. Учасниця численних українських телепроектів - "Танці з зірками", "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

"Під час навчання катанню на лижах. Падіння, яке я навіть не могла передбачити, бо воно сталося навіть не на спуску", - написала Шоптенко.

Олена Шоптенко розповіла про травму / Фото Instagram/ alena_shoptenko

Вона також розповіла, що розірвала дві зв'язки на коліні, а також пошкодився хрящ і меніск. "Це означало, що попереду довга операція і реабілітація", - додала вона.

"Тоді лікар сказав, що моє тіло - це стіл без двох ніжок. Моя ліва нога завжди була моєю опорною - у танцях, підтримках, піруетах. Втрата цієї опори була для мене сильним потрясінням", - поділилася хореограф.

Тим часом, артистка повернула свою форму і відновилася після травми.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше хореограф Олена Шоптенко отримала складну травму - розрив двох зв'язок колінного суглоба. Артистці зробили операцію і встановили в ногу титановий гак.

Раніше також Олена Шоптенко висловилася про колишнього чоловіка - танцюриста-воїна Дмитра Дікусара.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти