"Після стількох років разом": Альбіна Джанабаєва "розвела" Валерія Меладзе

Альбіна Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе / колаж: Главред, фото: instagram.com, Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва вирішила пожартувати з чоловіка.

Коротко:

Російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка мовчить про терористичне вторгнення РФ в Україну і поїхала з сім'єю жити в Іспанію, розіграла свого чоловіка - Валерія Меладзе.

На своїй сторінці в соцмережах Альбіна показала відео, на якому вона прийшла в номер до чоловіка в масці з його обличчям. Співачка позувала в джинсах і пальто, вона подзвонила в двері до Меладзе і він спочатку не зрозумів, що ж відбувається, але впізнав дружину за голосом.

Потім Альбіна голосно заявила, що є Валерієм Меладзе і запрошує всіх на концерт, на що чоловік розсміявся.

"Професійно дивую чоловіка після стількох років разом", - написала Джанабаєва.

Зазначимо, Альбіна та Валерій часто знімають жартівливі ролики та діляться подробицями свого сімейного життя.

Хто така Альбіна Джанабаєва?

Альбіна Джанабаєва - російська співачка, актриса і телеведуча. Колишня солістка української жіночої поп-групи "ВІА Гра" (2004-2013).
За даними російського журналу "СтарХит", 2014 року зареєструвала шлюб із Валерієм Меладзе. У листопаді 2018 року Джанабаєва і Меладзе вперше дали спільне інтерв'ю, в якому розповіли про своє сімейне життя.
Джанабаєва так і не висловила свою позицію про війну, яку розв'язала терористична Росія в Україні.

Валерій Меладзе - останні новини за темою

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Валерій Меладзе разом із сім'єю залишив Росію і переїхав до Іспанії. Щоправда, це не заважає співакові й надалі заробляти в країні-агресорі - зірка приїжджав до Росії.

А також раніше Валерій Меладзе вперше став дідусем. Онука співаку народила його середня дочка від Ірини Малухіної (Меладзе) Софія. У родині Меладзе з'явився хлопчик, якого назвали Георгієм.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти