"Підбивають клинці до нього": Дорофєєва поскаржилася на популярність чоловіка

Надя Дорофєєва новини - Dorofeeva розповіла, чому стоїть у черзі до Міші Кацуріна / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Музичний талант Міші Кацуріна розквітнув у шлюбі з Dorofeeva буйним цвітом.

Музична кар'єра відомого українського ресторатора Михайла Кацуріна стала стрімко розвиватися у зв'язку з його романом, а пізніше і шлюбом зі співачкою Надею Дорофєєвою. Разом вони уклали не тільки гармонійний сімейний, а й творчий союз.

Днями у Dorofeeva вийшов музичний альбом, над значною частиною треків з якого вона працювала разом із коханим. Раніше співачка вже випускала сингли за авторством Кацуріна.

Усе це дало змогу рестораторові набути більшої ваги в українських музичних колах - у нещодавньому інтерв'ю для М1 Додо зізналася, що її чоловік став дуже затребуваним, і дехто із вітчизняних артистів вже виявляє бажання з ним співпрацювати.

"Я вам чесно скажу, я стояла в черзі у його графіку. Тому що, по-перше, у нього є своя робота. І мені, щоб його відірвати – я бронюю Мішу десь за три тижні, щоб ви розуміли. Я зараз не жартую. ... Хочу сказати, що вже навіть підбивають клинці до нього й інші артисти, як до автора", - розповіла Надя Дорофєєва.

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Хто така Надя Дорофєєва / инфографика: Главред

Dorofeeva - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній родині з Мішею Кацуріним більше приносить грошей у дім. Також співачка похвалилася коштовностями, які їй подарував чоловік.

Крім того зірка зізналася, що збільшує губи. Вона показала б'юті-трюк, який надає її губам омріяного об'єму без косметологів та пластичної хірургії.

Читайте також:

Новини заразКонтакти