"Дієго вічний": футбольний світ прощається з Марадоною

Колеги згадують Марадону / Фото: Global Look Press

Зірки спорту не стримують емоції, коментуючи смерть легенди.

Представники великого футболу публічно прощаються з легендою цього виду спорту, аргентинцем Дієго Марадоною, про смерть якого стало відомо напередодні.

"Це сумний день для аргентинців і всього футболу. Марадона залишає нас, але не йде, тому що Дієго вічний. З теплотою зберігаю в пам'яті моменти проведеного часу разом. Мої співчуття родині та друзям Дієго. Спочивай з миром", цитує Goal.com співвітчизника Марадони-капітана Барселони і збірної Аргентини Ліонеля Мессі.

"Упевнений, що одного разу ми разом зіграємо у футбол на небесах", - цитує Reuters бразильського футболіста Пеле.

"Сьогодні я прощаюся з другом, а світ - з вічним генієм. Один з кращих на цьому світі. Незрівнянний чарівник. Він пішов занадто рано, але залишив спадщину і порожнечу, яку ніколи нічим не заповнити. Спочивай з миром, майстер. Тебе ніколи не забудуть", - написав у Twitter Крігтіану Роналду.

"Ти завжди дарував мені емоції і посмішки. Ніщо не скасує того, що ти зробив для всіх, хто любить футбол. Спочивай з миром, вічна легенда", - написав у Twitter ілавний тренер збірної України Андрій Шевченко.

"Неодноразово грав проти Дієго, хочу висловити співчуття. Якось це все несподівано і незрозуміло... Сьогодні вже не важливо, що було в наших матчах, це історія. Головне, щоб його сім'я і близькі були здорові. Шкода, що він так рано пішов з життя", - сказав відомий український футболіст і тренер Олександр Заваров в коментарі Чемпіонат.

"Дон Дієго. Друг, я сумую за тобою", - зворушливо написав в Instagram тренер Тоттенхема Жозе Моуріньо.

"Всі чекають наших слів. Але якими словами ми можемо описати всю біль, яку відчуваємо? Настав час сліз, а після будуть слова", - сказано в повідомленні прес-служби Наполі.

"Ви дозволили світу побачити, як можна знайти щастя з м'ячем. Спасибі за все, Дієго", - написав у Twitter колишній футболіст збірної Аргентини і Наполі Есек'єль Лавессі.

"Спочивай зі світом, легенда", - сказано в повідомленні французького ПСЖ.

"Я глибоко засмучений смертю Дієго Марадони, одного з найбільших гравців у футболі і справжньої ікони. Він досяг величі як чудовий гравець, який володів геніальністю і харизмою", - прокоментував втрату президент УЄФА Александер Чеферін.

Дієго Марадона помер-про що повідомлялося раніше:

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти