До чого сняться пологи: тлумачення сну

До чого сняться пологи / ua.depositphotos.com/

Сон про пологи може передвіщати подружню зраду

Пологи уві сні більшість відомих сонників трактує як сприятливий знак. Що ж може означати такий сон, розбирався Главред.

Про те, чи можуть бути віщими сновидіння на субботу та про що вони можуть сигналізувати, читайте в нашому матеріалі: Сон з п'ятниці на суботу: чи збувається він.

Народити дівчинку уві сні

Сон народження хлопчика

Що значить, якщо сняться пологи - сонник Ванги

Бачити свої власні пологи, символізує чистий аркуш, з якого можна почати заново. Це може стати сигналом до того, що настав час переглянути життєві пріоритети і зосередитися на головному.

Якщо уві сні ви спостерігаєте або допомагаєте приймати пологи, незабаром виникнуть ситуації з несподіваними наслідками. Результат справи буде залежати від пологів. Легкі пологи віщують успішне закінчення справ. Важкі пологи з хорошим результатом - вам належить складний шлях, в кінці якого буде очікувати успіх.

Під час пологів хтось із близьких людей помирає-можливо, ви відчуваєте труднощі в сімейному житті. Ви готові працювати над відносинами, проте вберегти їх вийде далеко не завжди.

Пологи уві сні - сонник Міллера

Читайте такожЩо значить сон з четверга на п'ятницю і чи збувається він

Сон про пологи - сонник Фрейда

Фрейд вважав, що приймати пологи уві сні може обіцяти зустріч зі своїм обранцем в реальному житті. Народжує жінка - до швидкої вагітності. Однак якщо дитина уві сні мертва – чоловікові потрібно побоюватися подружньої невірності.

Якщо дівчина бачить на пологах свого чоловіка або партнера, це може свідчити про міцний гармонійний зв'язок пари.

Пологи наснилися чоловікові? Це може говорити про те, що його любовна інтрижка може мати самі непередбачувані результати.

Народжувати уві сні - сонник Нострадамуса

Пологи уві сні - сонник Цвєткова

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти