До чого сниться весілля: тлумачення відомих сонників

До чого сниться весілля / 1zoom.ru

Коли торжество може бути передвісником нещасть - розповість Главред.

Побачити уві сні урочисту подію може сигналізувати як про цікаві зміни, так і віщувати недуги. Що до чого, розібрався Главред.

Про те, чи збуваються сни з середи на четвер та про що вони можуть попереждати, читайте в нашому матеріалі: Сон з середи на четвер: що означає та чи стане він віщим.

Що означає сон про весілля - сонник Ванги

Сон про весілля - сонник Нострадамуса

За сонником Нострадамуса побачити уві сні весілля віщує тільки хороші зміни. Якщо сниться наречена, можна очікувати приємних сюрпризів. Сидіти поруч з нареченою хороший знак, який обіцяє поліпшення фінансового становища або просування по кар'єрних сходах. Якщо юній дівчині сниться її весілля, це свідчить про хороші перспективи і благополучного життя. Побувати уві сні на торжестві родичів – до їх довголіття.

Побачити весілля уві сні - сонник Міллера

Читайте такожДо чого сняться пологи: тлумачення сну

До чого сниться весілля - сонник Лоффа

Перш ніж витлумачити це сновидіння, потрібно задуматися про свої плани. Ви мрієте про весілля, і ваша уява малює яскраві картини торжества? Або весілля поки не входить у ваші життєві пріоритети. Якщо це так, можливо сон про весілля може сигналізувати про те, що ви звалили на свої плечі занадто важку ношу і вас обтяжують ці обов'язки.

Веселощі і радість на весіллі – до запаморочливих перспектив. Смуток - до того, що прийшов час позбутися непосильних обов'язків.

Сниться весілля - сонник Цвєткова

Новини заразКонтакти