Голос країни-13 - 4 випуск сліпих прослуховувань: хто потрапив до зіркових тренерів

Голос країни-13 - як пройшов 4 випуск сліпих прослуховувань / колаж: Главред, фото: прес-служба

Завершальна серія першого етапу 13 сезону шоу Голос країни остаточно визначила склад команд зіркових тренерів.

Четвертий епізод європейського, 13 сезону шоу Голос країни, присвячений "сліпим прослуховуванням", став завершальним для першого етапу музичного проєкту. Згідно з оновленими правилами, зіркові тренери повинні набрати в свої команди по 10 учасників.

У команді Юлії Саніної залишилося 2 місця, у Наді Дорофєєвої - 3, у Івана Клименка та Артема Пивоварова - по 4. Сьогодні стане відомо, хто буде удостоєний честі продовжити боротьбу за звання кращого голосу нашої країни.

Співачка і автор пісень Ізабела Іващенко виконала пісню учасника Євробачення-2022 від Великобританії Sam Ryder - Space Man. Віртуозний виступ припав до душі всім чотирьом зірковим тренерам, але своїм наставником артистка обрала Артема Пивоварова.

Вокалістка Даяна Оравець вийшла на сцену Голосу з власною версією виконання пісні Shumei і Злати Огневич - Буревіями. Місце у своїй команді їй з радістю надала DOROFEEVA.

Андрій Засік запалив сцену виконанням треку 21 Savage, Metro Boomin і The Weeknd - Creepin'. Молодий артист підкорив зіркового тренера Івана Клименка, який тепер буде його наставником.

Передостаннє місце в команді Юлії Саніної зайняла артистка зразково-показового оркестру ЗСУ Світлана Чередниченко. Артистка виконала пісню Руслани "Знаю я" під власний акомпанемент на акордеоні. Вокалістка зірвала стоячі овації залу, і змогла розгорнути до себе всі чотири тренерських крісла.

Співачка з Хмельницького, яка раніше перемогла в конкурсі "Королева Польщі", Катерина Козлова виконала пісню Leona Lewis - Bleeding Love і обрала своїм наставником Артема Пивоварова.

Катерина Дигало з'явилася на сцені Голосу з піснею Udo Lindenberg x Apache 207 - Komet. Оригінальне виконання і артистична харизма вокалістки дозволили їй зайняти передостаннє місце в команді зіркового тренера Пивоварова.

Передостаннім конкурсантом обзавелася і зіркова тренер Надя Дорофєєва. Її команду поповнила Катерина Стефанюк. Вокалістка справила незабутнє враження віртуозним номером на пісню Oliver Tree & Robin Schulz - Miss You.

Волонтерка і колишня учасниця гурту Mirami Юлія Белей мріє повернутися на сцену в якості артистки. Після тривалої перерви вона зважилася підкорити сцену на проєкті Голос країни. Вокалістка виконала пісню Sanah x Igor Herbut - Mamo tyś płakała, і стала частиною команди Івана Клименка.

Першою із зіркових тренерів свою команду зібрала Надя Дорофєєва - її десятою підопічною стала Анна Денисова, яка виконала на сцені Голосу пісню Nelly Furtado - Say It Right.

Єлизавета Шафорост підкорила зіркового тренера Івана Клименка роковим виконанням пісні Miley Cyrus - Nothing Breaks like a Heart. Потужний голос вокалістки забезпечив їй місце на шоу Голос країни-13.

Андрій Жучковський вийшов на сцену Голосу з піснею "Гарно так" співака Cheev. Вокаліст зайняв останнє місце в команді зіркового тренера Юлії Саніної.

Українська народна творчість зараз особливо цінується в нашій країні. У поєднанні з оригінальним тембром і впевненим виконанням українська народна пісня "Ой, роди, Боже, жито" принесла Вероніці Мартинюк місце в команді Артема Пивоварова. Зірковий тренер набрав необхідну кількість конкурсантів.

Стейдж-директор шоу Голос країни Олександра Погуляй стала останнім вокалістом, відібраним на сліпих прослуховуваннях 13 сезону. Вона виконала пісню Lady Gaga - Always Remember Us This Way з оскароносного кінофільму 2018 року "Народження зірки", і зайняла місце в команді Івана Клименка.

Наступний випуск європейського сезону Голосу країни-13 дивіться 1 жовтня о 21:00.

Новини заразКонтакти