Таким десертом не наїстися: простий рецепт сінабонів з яблуками та корицею для особливого сніданку

Чим полити сінабони / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (baking.and.more4u)

Ділимося тим, як приготувати глазур для сінабонів та розповідаємо, як приготувати начинку.

Надворі вже стає прохолодно, тож саме час готувати неперевершені осінні десерти, наприклад, сінабони з яблуками та корицею. Ця випічка стане ідеальною парою до чаю. Розповідаємо, що потрібно на сінабони та як їх приготувати.

Вам також може бути цікаво: найдешевший рецепт з усіх можливих: готуємо запечені яблука з медом і корицею за 30 хвилин.

Булочки сінабони - рецепт

Інгредієнти

Для тіста:

Для начинки:

Для крему-заливки:

Приготування

Для тіста спершу приготуємо опару - до теплого молока додаємо 1 ст. л цукру, 2 ст. л борошна та дріжджі, перемішуємо, накриваємо та відставляємо на 15 хвилин. В окремій мисці зʼєднуємо яйце, сіль, цукор, ванільний цукор і трішки збиваємо. Вливаємо розтоплене масло, додаємо опару, перемішуємо.

Поступово всипаємо просіяне борошно та замішуємо тісто. Вимішувати потрібно 5-10 хв до мʼякого еластичного стану. Формуємо з тіста кульку, перекладаємо в миску змащену олією, накриваємо та залишаємо підходити в теплому місці на 1-2 год.

Для начинки яблука нарізаємо невеликим кубиком та тушкуємо на вершковому маслі ~ 5 хв до випаровування вологи, цукор додаємо до смаку. За необхідності додайте 1 ст. л крохмалю, щоб не було зайвої рідини. Готове тісто розкочуємо в прямокутник ~40*50 см, змащуємо мʼяким маслом і посипаємо цукром з корицею.

Викладаємо яблука, закручуємо в рулет і защіпуємо краї. За допомогою нитки ділимо на однакові булочки (від 8 до 12 шт). Перекладаємо у форму з пергаментом, накриваємо та залишаємо на 30-40 хвилин підійти.

Випікаємо 180° С 30-40 хвилин.

Для крему змішуємо всі інгредієнти та змащуємо ще теплі булочки.

Дивіться, скільки часу випікати сінабони:

@baking.and.more4u Сінабони з яблуками та корицею ✨ ?ІНГРЕДІЄНТИ ✅Для тіста • 450 г борошна • 200 мл молока • 25 г свіжих дріжджів (або 8 г сухих), у мене від @Львівські дріжджі • 1 яйце • 50 г вершкового масла • 30 г цукру • 10 г ванільного цукру • 1/3 чл солі ✅Для начинки • 600 г яблук + 2 стл цукру + 20 г вершкового масла • 80 г вершкового масла • 80 г цукру • 1 стл кориці ✅Для крему • 200 г крем-сиру • 2 стл цукрової пудри • 2 стл молока ?ПРИГОТУВАННЯ Для тіста спершу приготуємо опару - до теплого молочка додаємо 1 стл цукру, 2 стл борошна та дріжджі, перемішуємо, накриваємо та відставляємо на 15 хв. В окремій мисці зʼєднуємо яйце, сіль, цукор, ванільний цукор і трішки збиваємо. Вливаємо розтоплене масло, додаємо опару, перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно та замішуємо тісто. Вимішувати потрібно 5-10 хв до мʼякого еластичного стану. Формуємо з тіста кулю, перекладаємо в миску змащену олією, накриваємо та залишаємо підходити в теплому місці на 1-2 год. Для начинки яблука нарізаємо невеликим кубиком та тушкуємо на вершковому маслі ~5 хв до випаровування вологи, цукор додаємо за смаком. За необхідності додайте 1 стл крохмалю, щоб не було зайвої рідини. Готове тісто розкочуємо в прямокутник ~40*50 см, змащуємо мʼяким маслом і посипаємо цукром з корицею. Викладаємо яблука, закручуємо в рулет і защіпуємо краї. За допомогою нитки ділимо на однакові булочки (від 8 до 12 шт). Перекладаємо у форму з пергаментом, накриваємо та залишаємо на 30-40 хв підійти. Випікаємо 180С 30-40 хв. Для крему змішуємо всі інгредієнти та змащуємо іще теплі булочки. Смачного ? #рецепт ##львівськідріжджі#сінабони#сінабонирецепт#сінабонизяблуками#рецептсінабонів#сінабонизкорицею#сінабон#сінабонрецепт#булочкисінабон#випічка#випічкавдома#домашнявипічка#сінабони?#рецептвипічки#солодкавипічка#випічказяблуками#випічказкорицею#яблучнавипічка#яблучнаначинка#кулінарія#кулінарнийблог#фудблог#фудблогер#фудблогукраїна#фудблогукраїнською♬ Minimalist simple bossa nova guitar performance - C_O

Читайте більше рецептів:

Новини заразКонтакти