Самий смачний пиріг з черешнею за рецептом Юлії Панкової

Рецепт пирога з черешнею / Новий канал

Розпочався сезон черешні, і гатро - тревел - блогер Юлія Панкова поділилася найсвіжішим рецептом пирога з черешнею.

Якщо раптом хтось дійде до стану, коли вже не зможе їсти черешню свіжою, телеведуча Юлія Панкова поділилася рецептом найбільш легкого і смачного французького десерту - клафуті. Ведуча програми Ревізор, який знімає Новий канал, кулінар Юлія Панкова поділилася з усіма своїм рецептом.

Технічно - клафуті - це десерт на яєчному тісті, і деякі навіть звуть його запіканкою, або пирогом-запіканкою. Весь секрет в правильних пропорціях для консистенції тіста, і правильній температурній обробці - надто пересушений і сирий французький десерт вже буде не тим, що треба.

"Для цього пирога можна використовувати будь-яку соковиту ягоду – вишню, черешню, ожину, сливу, чорницю. Влітку черешня з'являється першою, тому спочатку готуємо клафуті з нею", – розповідає телеведуча.

Читайте такожСмачні та красиві: легкі десерти з полуницеюЮлія Панкова зізнається, що рецептів цього десерту багато. Але вона здійснила величезну дослідницьку роботу, в результаті якої і народився цей – ідеальний і вивірений. За словами Юлі, він поєднує в собі техніки і поради багатьох іменитих кулінарів. Тому сміливо можете готувати!

Рецепти від Юлії Панкової / Instagram

Інгредієнти для клафуті:

Приготування клафуті:

Рецепт клафкти - приготування / Новий канал
Клафуті з черешнею - рецепт Юлії Панкової / YouTube

Нагадаємо, раніше Юлія Панкова розповіла, як приготувати смачний кекс на молоці.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти