Що приготувати на Новий рік гаряче: вишуканий, але дуже простий рецепт яловичих рулетиків

Яловичі рулетики з начинкою/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (olga.riabenko)

Приготувати рулетики дуже просто, для цього треба лише сковорідка.

Новий рік вже за лічені дні, тож пора складати святкове меню. Який же новорічний стіл без гарячих страв, а особливо м'ясних?

Рулетики з яловичини на сковороді - рецепт

Інгредієнти:

Можливо, вам буде цікаво: Соковита гаряча закуска на Новий рік з 4-х інгредієнтів, яка здивує навіть вибагливих гостей.

Приготування: Відбите м’ясо викладаємо, як на відео, змащуємо гірчицею, солимо та перчимо. Натираємо пармезан і викладаємо на м’ясо. Далі рукола. Завертаємо м’ясо в ролл, завʼязуємо кулінарною ниткою і розрізаємо, як на відео.

Обсмажуємо на добре розігрітій оливковій олії з усіх сторін до золотої скоринки. Додаємо вино, мед та соєвий соус. Готуємо ще 5 хвилин. Подавати гарячим.

Дивіться, як приготувати рулетики з яловичини на сковороді:

@olga.riabenko Вам знадобиться: ⠀ - М’ясо яловичини – 4 шматки (гарно відбите); - Сіль, перець – на смак; - Гірчиця – 1 ст.л; - Пармезан – 40 г; - Рукола – ½ пучка; - Оливкова олія; - Біле вино – 60 мл; - Мед – 1 ст.л; - Соєвий соус – 2 ст.л. ⠀ * Відбите м’ясо викладаємо, як на відео, змащуємо гірчицею, солимо та перчимо. * Натираємо пармезан і викладаємо на м’ясо. Далі рукола. * Завертаємо м’ясо в ролл, завʼязуємо кулінарною ниткою і розрізаємо, як на відео. * Обсмажуємо на гарно розігрітій оливковій олії з усіх сторін, до золотої скоринки. * Додаємо вино, мед та соєвий соус. Готуємо ще 5 хв. Таке м’яско здивує навіть найвибагливіших гурманів ? ? Зберігайте, готуйте і нехай смакує) #вечеря#ужинрецепт#мясо♬ оригінальний звук - Ольга Рябенко | Мастер Шеф

Більше рецептів:

Новини заразКонтакти