Названі речі, що приносять удачу: випадкові знахідки, які варто підняти

Названо речі, які можна піднімати на вулиці / "ТСН"

Є речі, піднявши які, означає віднайти успіх і достаток в житті.

Наші предки вважали, що випадкові знахідки - це послання і знаки від Вищих сил. Тому, здавалося б, непримітним речам, завжди надавався особливий сенс.

У сучасному світі більшість людей думає інакше і боїться піднімати те, що лежить у них прямо перед очима. Однак езотерики радять звернути увагу на кілька предметів, знайдених на вулиці, так як вони можуть передвіщати велику удачу.

Ікона. Знайти її на вулиці - до удачі і хорошим змінам в житті. Але перед тим, як підняти її, потрібно перехреститися і сказати: "Господи, благослови!".

Металева підкова. Це - древній символ великої удачі, успіху в справах і добробуту. Її потрібно повісити над вхідними дверима ріжками вгору.

Ґудзик. Ця знахідка обіцяє швидкі добрі звістки. Також вона може стати оберегом. Для цього потрібно протягнути через гудзик червону нитку і зав'язати вузлом.

Пара рукавичок. Дана знахідка віщує вдале знайомство, яке обернеться успішними відносинами. А ось знайти шкіряні рукавички - до успіху в грошових питаннях. Але забирати додому їх не можна.

Робочий годинник. Такий аксесуар обіцяє сприятливі зміни і початок нового етапу в житті. Але ось носити їх також не варто.

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти