Як правильно приколоти і носити справжній оберіг

Як приколоти шпильку від пристріту / pixabay

Носити оберіг у вигляді шпильки потрібно завжди не знімаючи.

З давніх-давен шпилька є одним з найпотужніших захисних амулетів від пристріту. Заговорюючи шпильку в якості сильного амулета і оберега, людина символічно заколює вхід в свій енергетичний простір.

Для захисту людини від пристріту підійде будь-яка англійська шпилька. Однак щоб створити бездоганний амулет, який надовго збереже свої властивості, рекомендується вибирати предмет в залежності від його характеристик.

Як вибрати шпильку-оберіг:

Езотерики рекомендують ретельно вибирати намистини, що йдуть на додаток до амулету. Зокрема важливий їх колір:

Шпилька від пристріту для дітей

Одним з найсильніших оберегів від чорного ока для дітей також є шпилька. Цей магічний предмет створює додатковий захист для енергетичного поля, що розвивається, дозволяючи малюкові правильно розвиватися і бути здоровим, незважаючи на підступи заздрісників і недоброзичливців.

Як приколоти і носити шпильку

Вважається, що місце проживання всього злобного і темного — це низи нашого світу. Тому вся негативна енергія надходить в енергополі людини саме через нижні чакри. Щоб цьому запобігти, шпилька або будь — який інший оберіг від псування кріпиться з виворітного боку нижньої частини одягу людини - наприклад, на подолі сукні. Шпилька кріпиться головкою вниз - таким чином вона зможе "вколоти" негатив, який намагається впровадитися в ауру через псування або ненавмисний пристріт.

Однак якщо шпилька впала або просто довільно розкрилася, від неї слід позбутися якомога швидше. Цей оберіг виконав свою функцію і захистив людину, прийнявши весь негатив на себе.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти