У Кравчука розкрили плани про нові перемовини щодо Донбасу

У Кравчука оголосили про порядку денного на тиждень ТКГ щодо Донбасу / УНІАН

Консультації радників лідерів нормандського формату з питань відновлення режиму перемир'я на Донбасі тривають.

Нові засідання Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання конфлікту на Донбасі мають відбутися вже цього тижня. Перемовини пройдуть 30 березня у форматі відеоконференції. Під час дискусії сторони повинні обговорити питання порушення режиму перемир'я, реалізації Мінських угод і домовленостей в рамках Паризького саміту, обміну полоненими і відновлення соціально-економічних зв'язків, повідомляє пресслужба делегації Києва.

У повідомленні зазначено, що у вівторок, 30 березня у форматі відеоконференції в рамках ТКГ працюватимуть підгрупи з гуманітарних, економічних, політичних і питань безпеки. У середу, 31 березня, має відбутися спільне засідання перемовної групи.

Що планують обговорювати у рамках ТКГ

Підкреслюється, що в ці дні тривають перемовини, в яких беруть участь радники лідерів країн нормандського формату. Метою консультацій є повернення до режиму перемир'я на Донбасі. Також, за дорученням президента Зеленського, головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак проводить розслідування загибелі 26 березня чотирьох українських військовослужбовців поблизу шумів.Читати такожКулеба оголосив про вимоги до Заходу через ситуацію на Донбасі

Ситуація на Донбасі

Новини заразКонтакти