"Не скурвився": Саакашвілі відверто висловився про Зеленського

Саакашвілі похвалив президента України / УНІАН

Колишній голова Одеської ОДА розповів про досягнення нинішнього президента України.

Михайло Саакашвілі, якого раніше призначили керівником Виконавчого комітету реформ, назвав головне досягнення Володимира Зеленського за рік перебування на посаді президента України.

Як заявив він в ефірі ток-шоу Право на владу, головна заслуга президента полягає у тому, що він "не ску**ився".

Читати такожСаакашвілі розповів, які закони розробить на отриманому від Зеленського посту

"Зеленський за цей рік... Мені здається, найголовніше його досягнення — що він не ску**ився, що він не став злодієм. У нього не з'явилося "любих друзів", він не бере участі в корупції. А це дає мені надію, тому що риба гниє з голови", — сказав колишній президент Грузії.

Він також запевнив, що якби сумнівався в порядності Зеленського, то не став би йому допомагати і приймати будь-які пропозиції щодо посад. Друге досягнення Зеленського за рік, на думку Саакашвілі, полягає в тому, що "влада не керує страхом".

"Вона не керує репресивними методами, вона не розмовляє зі своїм народом зверхньо, якось принижено. Зеленський поставив себе на рівень із народом", — упевнений новопризначений керівник Виконавчого комітету реформ.

Він також підкреслив, що погодився на посаду в уряді, бо переконався, що Зеленський хоче проводити реформи в Україні.

Раніше Михайло Саакашвілі поділився, що в Мережі поширюються різні фейки щодо його програми. Саакашвілі зазначив, що його власної програми реформ немає і не може бути в природі.

Також Главред писав про те, що Саакашвілі вважає, що Україні слід відмовитися від співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти