"Є варіанти": Саакашвілі заінтригував подробицями призначення

Саакашвілі анонсував своє призначення / УНІАН

За словами колишнього лідера Грузії, президент днями особисто оголосить, яку посаду обійматиме Саакашвілі.

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі підтвердив інформацію ЗМІ про те, що незабаром президент України Володимир Зеленський оголосить про його призначення.

Як заявив політик в ефірі каналу Україна 24, він сьогодні зустрічався з віце-прем'єр-міністром - міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

Читати такожЗеленський ще сто разів пошкодує, що зв'язався з Саакашвілі

"Про це (призначення Саакашвілі - ред.) сам президент оголосить найближчими днями. Я мав консультації з ним і з Офісом президента, з різними парламентськими лідерами... Президент розглядав різні варіанти, він сам оголосить", - заявив екс-президент Грузії.

Але Саакашвілі не став називати посаду, яку йому запропонували в Офісі президента, а також не уточнив, чи буде ця посада пов'язана з роботою безпосередньо в Кабінеті міністрів.

Повернення Саакашвілі у владу

Як повідомлялося раніше, 22 квітня в керівництві партії Слуга народу заявили, що у Зеленського ведуть переговори про можливе призначення другого президента Грузії Михайла Саакашвілі в уряд Шмигаля.

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що найближчими днями президент Володимир Зеленський особисто оголосить про призначення Саакашвілі на високу державну посаду.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти